info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03

Timothy Apere is de enige Belgische manueeltherapeut en sportfysiotherapeut in Zwolle en daar zijn wij best trots op! Samen met jou op naar jouw klachten. Een goed uitvoerbaar en opmaat gemaakt behandelplan. En zo snel mogelijk weer op en top fit. Het doel voor Timothy binnen onze fysiotherapiepraktijk in Zwolle.

Timothy is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Sport- en Musculoskeletale kinesitherapie.
Na deze opleiding was het nog niet genoeg voor deze bevlogen fysiotherapeut. Hij is zich verder gaan specialiseren als manueeltherapeut. Een gouden combinatie voor de actieve (top)sportende swollenaer.

Zijn werkwijze is dat hij tijdens de behandeling jou van informatie voorziet over jouw klachten. Op deze manier zorgt hij dat jij het lichaamsbesef krijgt waardoor je preventief kunt werken om de klachten te voorkomen. Maar het beste moet nog komen want naast de behandeling geeft hij jou aangepaste oefeningen en waarschijnlijk leert hij je ook nog een woordje Vlaams.

“Het is voor mij belangrijk dat je met een goed gevoel FysioPlus Zwolle binnenkomt, maar met een nog beter gevoel naar buiten gaat.” Aldus Timothy. Een mocht Timothy een dagje vrij hebben dan kun je altijd vragen naar één van zijn manueel therapie collega’s, Joost Klaver of Arthur Vennik.

Omdat Timothy Apere zo’n allrounder is werkt hij van dinsdag t/m vrijdag op onze locaties aan de Middelweg en Sportcentrum Landstede.

Aandachtsgebieden

 

Timothy Apere - Manueeltherapeut - FysioPlus Zwolle

Timothy Apere