info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03

wat is sportfysiotherapie?

Misschien houden we bij FysioPlus Zwolle wel net zoveel van sport als jij. Daarom is onze praktijk dé specialist voor sportfysiotherapie in Zwolle. Zodat, als er eens iets misgaat, je verzekerd bent van de beste zorg! Onze therapeuten helpen je niet alleen bij het terugkomen van een blessure, maar adviseren en begeleiden je ook om een nieuwe blessure te voorkomen. Binnen de revalidatie wordt rekening gehouden met jouw hulpvraag en uiteraard met de voorwaarden van je sport, zodat je zo optimaal en veilig mogelijk kan terug naar je sport!

VOOR WIE IS SPORTFYSIOTHERAPIE?

Sportfysiotherapie is voor iedereen (jong en oud) die begeleiding zoekt in het optimaal presteren in je sport! FysioPlus Zwolle begeleidt al jarenlang zowel top- als breedtesporters in het voorkomen en behandelen van blessures. Als jij op dit moment door klachten niet vrijuit kan sporten óf je wilt graag weten waar je aan moet werken om de kans op een blessure zo klein mogelijk te maken, dan ben je bij FysioPlus Zwolle aan het juiste adres!

BLESSUREPREVENTIE

Naast de reguliere zorg is het voorkomen van blessures misschien nog wel belangrijker. Via ons HyLyght platform testen wij sporters, zowel individueel als gehele teams, om zo sterke en zwakke punten in kaart te brengen. Hieruit volgt een rapportage en advies zodat een sporter precies weet waar hij/zij aan moet werken om beter beschermd te zijn tegen blessures!

RETURN TO PLAY

Om te bepalen of je weer klaar bent om je sport te hervatten gebruiken wij bij FysioPlus Zwolle verschillende testbatterijen, zoals onder andere de Biodex. Zo kunnen we je jou zo veilig mogelijk terug laten keren naar je sport!

WANNEER HEB JE SPORTFYSIOTHERAPIE NODIG?

Bij FysioPlus Zwolle zijn de (sport)fysiotherapeuten in verschillende disciplines gespecialiseerd zodat je voor elke klacht altijd bij een therapeut komt die hier veel ervaring in heeft. Of je nu net geopereerd bent aan je voorste kruisband, meniscus of schouder. Bij onze praktijk hebben wij veel ervaring in het behandelen van onder andere deze klachten:

  • Voorste kruisband reconstructie
  • Meniscusscheur
  • Schouderoperatie
  • Enkeloperatie
  • Liesklachten
  • Peesklachten
  • Overbelastingblessures
  • Groeipijn
Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem gerust contact op.

Plan je afspraak in