info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03

Blessurerisico

HyLyght is een online platform waar FysioPlus Zwolle gebruik van maakt om volgens de laatste wetenschappelijke inzichten het blessurerisico in kaart te brengen. Met verschillende testbatterijen voor zowel top- als breedtesporter, worden sterke en zwakke punten van de atleet in kaart gebracht. Vervolgens kunnen we direct een trainingschema op maat geven om aan deze aandachtspunten te werken!

Of je nou hardloper, tennisser of voetballer bent, voor elke sport is er een specifiek testprotocol waarin factoren als mobiliteit, kracht en kwaliteit van bewegen onder de loep worden genomen. Naast het preventieve aspect bieden wij met HyLyght ook return-to-play testbatterijen aan. Zo keer je met zo min mogelijk risico terug naar jouw sport!

Preventie

Met behulp van de online-tool van HyLyght brengen we met wetenschappelijke onderbouwde testen jouw risicoprofiel in kaart. Door flexibiliteit, kracht en kwaliteit van bewegen te testen weten wij wat jouw blessurerisicoprofiel is en waar jouw aandachtspunten liggen!

Sporthervatting

Naast preventie kan het testprotocol van HyLyght ook ondersteunen in het veilig terugkeren naar je sport. Dit verminderd de kans op een nieuwe blessure en geeft tips en aandachtspunten om jouw weer terug naar je oude niveau te krijgen! 

Training

Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema om specifiek aan  jouw sterke en zwakke punten te werken. Via de online omgeving van HyLyght heb je toegang tot dit individuele programma mét uitleg van alle oefeningen en bijbehorende parameters.  

FysioPlus Zwolle biedt een drietal producten aan voor wat betreft de HyLyght screening. Zowel preventie als een verantwoorde sporthervatting komen hier in terug. Heeft u interesse in één van deze opties of wilt u hier meer informatie over? Mail dan naar mathijs@fysiopluszwolle.nl

quote icon
    Paste your icon with li tag

"Dankzij FysioPlus Zwolle en het programma van HyLyght zijn wij in staat om alle sterke en zwakke punten van de jeugdspelers in kaart te brengen om zo de kans op blessures te verkleinen!"

Alexander Palland

(Hoofd Jeugd Opleidingen PEC Zwolle)
Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem gerust contact op.

Plan je afspraak in