info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03

FysioPlus Zwolle is een praktijk voor (sport) fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, ergotherapie, oncologische fysiotherapie en (top) sportbegeleiding. Naast de reguliere zorg, welke voor iedereen toegankelijk is, begeleiden de fysiotherapeuten ook medische beweegprogramma’s.

Wij zijn een eigentijdse praktijk gericht op paramedische zorg, advisering, preventie en complexe diagnostiek. Hiervoor zijn alle fysiotherapeuten specifiek opgeleid en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. FysioPlus Zwolle heeft diverse locaties, voorzien van ruime behandelkamers met goede privacy voorzieningen en een ruime oefenzaal. Onze therapeuten kunnen uw klacht met de beste zorg behandelen.

Ons uitgangspunt is dat onze therapeuten, specialisten op het gebied van houding en beweging, uw hulpvraag adequaat benaderen en uw algehele conditie en belastbaarheid samen met u weer naar een optimaal niveau te brengen. Ook voorlichting en preventie zijn belangrijke onderdelen binnen onze totale begeleiding. Uw therapeut kan u er alles over vertellen.

Werkwijze

Samen met u wordt bekeken welke behandelmethode voor u het meest effectief is. Tijdens het intakegesprek kunnen wij de juiste informatie verkrijgen om van hieruit een aantal testen en onderzoeken te doen. Zo kunnen wij uw lichamelijke functioneren in kaart brengen. Daarbij is er veel aandacht voor uw totale belastbaarheid, zowel in huis, werk, als sport situatie. Hiermee wordt een solide basis gelegd voor uw herstel en verbetering van uw algehele conditie. Uw fysiotherapeut bespreekt met u de behandeling. Tijdens de behandeling verwachten wij een grote mate van verantwoordelijkheid en een actieve houding.

Kleding & hygiëne

Wij vragen u om altijd een handdoek mee te nemen. Indien u onder begeleiding van uw therapeut gaat oefenen in één van onze trainingszalen, verzoeken wij u om sportkleding en sportschoenen te dragen.

Fysiotherapie en uw zorgverzekering

Voor een goede afwikkeling van de declaratie naar uw zorgverzekeraar, hebben wij uw verzekeringsgegevens en een geldig identiteitsbewijs nodig. Ook is het belangrijk van te voren uw polisvoorwaarden te lezen om te weten waar u recht op heeft. Bent u bijvoorbeeld niet voldoende verzekerd of door uw maximaal aantal vergoede behandelingen heen?
Dan ontvangt u een nota.
Mocht u verhuizen tijdens uw behandelperiode, of kort nadien, dan verzoeken wij u om ons tijdig een verhuisbericht te sturen.

Afspraak maken

U kunt bij FysioPlus Zwolle op verschillende manieren een afspraak maken. De gemakkelijkste manier is per telefoon, maar kan ook direct aan de balie, via onze website of via onze therapeuten. Wij hanteren geen wachtlijsten en proberen direct een afspraak met u te maken, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

Afspraak afzeggen

Indien een geplande afspraak onverhoopt niet nagekomen kan worden, geeft u dit uiterlijk 24 uur van te voren aan ons door. Wanneer u dit niet tijdig meldt, brengen wij 75% van de kosten van de behandeling in rekening.
Een overzicht van onze tarieven vindt u in onze wachtkamer of op onze website.

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem gerust contact op.

Plan je afspraak in