info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03
Ben jij een (bijna) afgestudeerde Manueel therapeut? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
Wij willen ons team namelijk graag uitbreiden. Samen met onze huidige specialisten ga jij er voor zorgen dat onze patiënten de beste zorg krijgen en draag je bij aan de ontwikkeling van onze veelzijdige praktijk FysioPlus Zwolle.

OVER DE PRAKTIJK

FysioPlus Zwolle is een toonaangevende praktijk in Zwolle en omstreken op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Binnen de expertisecentra bieden onze verschillende specialisten zorg van top kwaliteit.

Op onze locatie in het Landstede Sportcentrum staat de sporter centraal. Aan De Middelweg focussen wij ons naast algemene (kinder)fysiotherapie op chronische aandoeningen en oncologie. Vanaf april 2024 zijn wij actief in het spiksplinternieuwe Gezondheidscentrum Geert Groote.

Professionele ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen FysioPlus Academie. Vanuit deze academie richten wij ons op de ontwikkeling van onze eigen therapeuten en fysiotherapeuten in opleiding. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten om kennis te delen met patiënten, collega’s of andere belangstellenden.

JOUW BIJDRAGE

Je gaat als manueel therapeut werken op één of meerdere locaties, afhankelijk van jouw voorkeur en interesses.

Je bewaakt het behandelproces en levert manueel fysiotherapeutische zorg. Indien nodig werk je samen met onze trainers, ergotherapeuten of andere disciplines.

Naast de patiëntenzorg werk je mee aan de ontwikkeling van procedures en behandelplannen om onze zorg op een nog hoger niveau te krijgen.

JOUW VOORUITZICHT

Werken in een stimulerende omgeving waarin wij je aanmoedigen om jezelf te specialiseren. Doormiddel van een jaarlijks scholingsbudget investeren wij in jouw ontwikkeling. Je ontvangt een uitstekend (vast) salaris en een reiskostenvergoeding. Bij voorkeur werk je 32-40 uur, de dagen en tijden doen we in goed overleg.

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 1 mei 2024 je motivatie en C.V. naar Maarten de Waart. m.dewaart@fysiopluszwolle.nl.

Heb je vragen? Bel dan met FysioPlus Zwolle en vraag naar Maarten de Waart, 038-4535503.