info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03
Ben jij een (bijna) afgestuurde ergotherapeut en werk je graag in een multidisciplinaire setting? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Samen met onze huidige specialisten zorg jij dat onze patiënten de beste zorg krijgen en draag je bij aan de ontwikkeling van onze veelzijdige praktijk FysioPlus Zwolle.

OVER DE PRAKTIJK

FysioPlus Zwolle is een toonaangevende praktijk in Zwolle en omstreken op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie en revalidatie. Binnen onze expertisecentra bieden onze verschillende specialisten zorg van top kwaliteit.

Op onze locatie in het Landstede Sportcentrum staat de sporter centraal. Op onze locatie aan de Middelweg focussen wij ons naast algemene (kinder)fysiotherapie op chronische aandoeningen en oncologie. Begin 2024 openen wij een derde locatie in Zwolle in een (nieuw) gezondheidscentrum.

Professionele ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen FysioPlus Academie. Vanuit deze academie richten wij ons op de ontwikkeling van onze eigen therapeuten en fysiotherapeuten in opleiding. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten om kennis te delen met patiënten, collega’s of andere belangstellenden

JOUW BIJDRAGE

Je ziet je patiënten aan huis of op een van onze locaties. Naast je reguliere patiënten werk je laagdrempelig samen met onze fysiotherapeuten die verschillende specialisaties hebben. Jouw patiënten doelgroep bestaat voornamelijk uit volwassenen.

Samen met onze huidige ergotherapeut werk je mee aan de ontwikkeling van procedures en behandelplannen om onze zorg op een nog hoger niveau te krijgen.

JOUW VOORUITZICHT

Werken in een stimulerende omgeving waarbij wij je aanmoedigen om jezelf te specialiseren. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling. Je ontvangt een marktconform (vast) salaris en een reiskostenvergoeding. De dagen en tijden waarop je werkt doen we in goed overleg. Je werkt minimaal 16 uur en maximaal 40 uur per week.

INTERESSE?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en C.V. naar Maarten de Waart. m.dewaart@fysiopluszwolle.nl.

Heb je vragen? Bel dan met FysioPlus Zwolle en vraag naar Maarten de Waart of Gabrielle Koster, 038-4535503.