info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03
Heb je een passie voor fysiotherapie en ben je klaar om je carrière te starten of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen we je graag uit om ons team te komen versterken bij FysioPlus Zwolle!

 

OVER DE PRAKTIJK

FysioPlus Zwolle is een toonaangevende praktijk in Zwolle en omstreken op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Onze praktijk staat bekend om zijn topkwaliteit zorg en, collegiale sfeer. Wij zijn een team! Bij ons staat de patiënt centraal en streven we gezamenlijk naar de beste resultaten.

JOUW BIJDRAGE

Als algemeen fysiotherapeut bij FysioPlus Zwolle werk je op een of meerdere locaties, afhankelijk van jouw voorkeur en interesses. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van het behandelproces en het leveren van fysiotherapeutische zorg. Samenwerking met andere disciplines binnen onze praktijk is vanzelfsprekend, en je draagt bij aan de ontwikkeling van procedures en behandelplannen om onze zorg nog verder te verbeteren.

JOUW VOORUITZICHT

Bij FysioPlus Zwolle kun je rekenen op een stimulerende omgeving waarin we je aanmoedigen om jezelf te specialiseren. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van een jaarlijks scholingsbudget. Daarnaast bieden we een uitstekend vast salaris en een reiskostenvergoeding. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar iemand die 32-40 uur per week beschikbaar is. We streven naar een goede werk-privé balans en bespreken graag de dagen en tijden in overleg met jou.

INTERESSE?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 11 mei 2024 je motivatie en C.V. naar Maarten de Waart via m.dewaart@fysiopluszwolle.nl.

Heb je vragen? Bel dan met FysioPlus Zwolle en vraag naar Maarten de Waart 038-4535503.

We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken!