038 - 453 55 03 info@fysiopluszwolle.nl

FysioPlus Zwolle is een praktijk waar sport hoog in het vaandel staat. Daarom zijn wij trots op de verschillende organisaties en verenigingen waar wij samen mee mogen werken. Alle partijen kunnen gebruik maken van onze sportfysiotherapeutische expertise. 

PEC Zwolle Academie en PEC Zwolle Vrouwen

FysioPlus Zwolle is al jaren verantwoordelijk voor de paramedische begeleiding van de jeugdspelers van de PEC Zwolle Academie. Ook worden middels test- en meettechnieken de sterke en zwakke punten van de spelers in kaart gebracht zodat er specifiek preventief gewerkt kan worden. Naast de Academie werken wij ook al bijna 10 seizoenen samen met de PEC Zwolle Vrouwen en het Vrouwen Belofte elftal. 

 

Door onze aanwezigheid rondom trainingen en de fysiotherapeutische begeleiding rondom lange blessuretrajecten dragen wij ons steentje bij aan de ontwikkeling van deze spelers/speelsters.

Centre for Sports And Education

Het Centre for Sports and Education (CSE) is een middelbare school (vlak naast onze praktijk in het Landstede Sportcentrum) voor topsporters in spé. De meeste sporten zijn vertegenwoordigd op het CSE, gesitueerd aan de Boerendanserdijk. Het combineert goed onderwijs met sportspecifieke trainingen waardoor de leerling het maximale resultaat uit zichzelf haalt. FysioPlus Zwolle is medisch partner van het CSE wat inhoudt dat wij verantwoordelijk zijn voor de paramedische begeleiding van een aantal sporten. De sporten waar wij als casemanager voor zijn aangesteld zijn: voetbal, volleybal, turnen, waterpolo, wielrennen, dans en BMX.

Djopzz Regio Zwolle Volleybal

Het team van Djopzz Regio Zwolle Volleybal komt uit in de Vrouwen Eredivisie en draait al jaren mee in de top van Nederland. De thuiswedstrijden spelen zij in ons Landstede Sportcentrum. Als FysioPlus Zwolle leveren wij de curatieve en preventieve zorg voor deze speelsters. Zo worden aan het begin van het seizoen HyLyght testen afgenomen zodat het blessurerisico voor elke speelster in kaart gebracht wordt en gedurende het seizoen zorgen wij voor de begeleiding rondom geblesseerde speelsters.

VV SVI

Al jaren zijn wij betrokken bij de paramedische begeleiding van voetbalvereniging SVI. Het eerste elftal is actief in de 1e klasse van het amateurvoetbal. Wij zijn aanwezig rondom trainingen en wedstrijden, maar daarnaast ook beschikbaar voor de gehele club voor alle blessurevragen en revalidatietrajecten. Bij SVI zitten we op locatie op sportpark De Siggels, zodat we direct iedereen van advies en hulp kunnen voorzien.

SWOL 1894

SWOL 1894 speelt haar wedstrijden in zwembad De Vrolijkheid vlak achter onze locatie aan de Landstede Topsportcentrum. Voor zowel het mannen- als damesteam van SWOL waterpolo zijn wij het aanspreekpunt als het gaat om blessure en/of preventieve vraagstukken rondom de begeleiding van de spelers/speelsters.  

Wilt u weten wat FysioPlus Zwolle kan betekenen voor uw vereniging?

Neem dan contact met ons op
voor meer informatie