038 - 453 55 03 info@fysiopluszwolle.nl
De beste zorg voor jouw passie

Sportfysiotherapie

Wat is sportfysiotherapie?

Misschien houden we bij FysioPlus Zwolle wel net zoveel van sport als jij. Daarom is onze praktijk gespecialiseerd in sportblessures. Zodat, als er eens iets misgaat, je verzekerd bent van de beste zorg. Of je nu gaat voor olympisch goud of je wekelijkse hardlooprondje door het bos, we helpen je graag. Sportfysiotherapie helpt je niet alleen bij een (terugkomende) blessure, ook kunnen we je helpen voor het verbeteren van je sportprestaties!

Hoe kunnen we je helpen?

Voor de beste zorg, hebben onze sportfysiotherapeuten eigen specialisaties: bijvoorbeeld op gebied van knieën of schouders. Maar ook voor kracht- of conditietraining kun je bij ons terecht. We geloven in een doelmatige en doeltreffende aanpak. We vertrouwen daarbij niet alleen op eerder behaalde goede resultaten en wetenschap, maar werken ook graag aan nieuwe inzichten.Met tussentijdse metingen houden we je voortgang goed in de gaten. Zo kunnen we je bijvoorbeeld adviseren wanneer (en hoe) je weer kunt starten met sporten!

+ Lees verder

Hoe werkt het?

Tijdens het eerste gesprek luisteren we naar je verhaal en doen we onderzoek. We bespreken dan of en hoe we je kunnen helpen. Na de eerste afspraak weet je dus meteen waar je aan toe bent.

+ Lees verder
Team

sportfysiotherapie specialisten

+

Karlijn Greutink

+

Lennart Kamp

+

Mathijs Bouwhuis

Timothy Apere +

Timothy Apere

+

Carlo Ebbens

+

Loes Schrijver

mathijsbouwhuis 12 januari 2023

NEUROCOGNITIEF TRAINEN. DIT IS HET NUT VAN DE LAMPJES!

Je ziet ze vast wel eens voorbijkomen tijdens de revalidatie. De lampjes die uit getikt moeten worden door de sporter. Dit kan van heel

mathijsbouwhuis 11 juli 2022

KRUISBANDERVARING DEEL 3: KIM

Kim de Wild scheurde vorig seizoen tijdens een volleybaltraining haar voorste kruisband van haar linkerknie af. Ze speelt bij de Zwolse eredivisionist Djopzz Regio

mathijsbouwhuis 14 april 2022

KRUISBANDERVARING DEEL 2: SJOERD

Sjoerd, in het dagelijkse leven docent bewegingsonderwijs op het Thorbecke VMBO-PRO in Zwolle,  is in 2020 geopereerd aan zijn voorste én achterste kruisband. Dat

SPREEK MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALISTEN
038 - 453 55 03

REVIEWS

“Vrije omgang tussen behandelaar en patiënt, zeer prettig. Fijn het vertrouwen als de oefeningen zonder begeleiding gedaan worden.”
21 december 2021- bron: Qualiview
“Er wordt zeer goed naar je geluisterd en duidelijke uitleg gegeven over het aangedane en het vervolgtraject omtrent het herstel hiervan.”
10 december 2021- bron: Qualiview
“Ik vind het super fijn/leuk hoe jullie me helpen om meer kracht, conditie te krijgen en om te zorgen dat de pijn weer weg kan gaan.”
11 oktober 2021- bron: Qualiview