info@fysiopluszwolle.nl 038 - 453 55 03

Naast (kinder)fysiotherapeut ben ik ook als oefentherapeut Mensendieck werkzaam binnen FysioPlus Zwolle. Het is belangrijk om, naast de klacht en hulpvraag, te kijken naar het gehele lijf. Daarbij wordt ook de verbinding gemaakt tussen het lichamelijke en geestelijke.

Binnen de praktijk begeleid ik twee doelgroepen, te weten: volwassenen en kinderen.

Bij volwassenen kijk ik samen met de cliënt naar de fysieke mogelijkheden, lichaamshouding, beweegpatronen en leefstijl. Vervolgens stellen we een behandelplan op, welke aansluit bij de indicatie en individuele behoefte.

Bij het begeleiden van kinderen wordt er gekeken naar de motorische ontwikkeling van het kind. De omgeving van het kind heeft hierbij een grote invloed. Het is dan ook belangrijk om de ouders en school te betrekken bij de begeleiding. Het leuke van mijn vak is om kinderen spelenderwijs te helpen hun ontwikkeling weer in balans te krijgen en in hun eigen kracht te laten staan.

Op de maandag en donderdag ben ik werkzaam. In de ochtenden werk ik veelal op diverse basisscholen en in de middag ben ik aanwezig op onze locatie aan de Middelweg.

 

Aandachtsgebieden

Fysiotherapeut
Kinderfysiotherapeut i.o.
Oefentherapeut Mensendieck
Motorische ontwikkeling
Schrijfmotoriek

 

 

Kelly van Marle - Fysiotherapeut bij FysioPlus Zwolle

Kelly van Marle