038 - 453 55 03 info@fysiopluszwolle.nl

praktijk voor fysiotherapie zwolle

FysioPlus Zwolle is een regionaal toonaangevende, innovatieve en netwerkende praktijk voor fysiotherapie, die haar cliënten centraal stelt en hen actief betrekt bij hun hulp- en herstelvragen. Dat doet FysioPlus Zwolle op moderne locaties, verspreid door de stad Zwolle, op kwalitatief hoogwaardige, professionele en integere wijze met doelgerichte behandelingen, adviezen en doorverwijzingen. 

Wat doen wij

FysioPlus Zwolle zoekt vanuit haar professionaliteit en integriteit, de diverse specialismen, de kennisgroepen, haar netwerk en de cliënt zelf, altijd naar de juiste behandeling voor volwassenen en kinderen, ongeacht of zij topsport, breedtesport of geen sport beoefenen en ongeacht hun herstel- of hulpvraag.

Waarom FysioPlus Zwolle?

Heb je pijn bij bewegen? Een ‘verkeerde’ beweging gemaakt, een sportblessure of heb je andere klachten waardoor je lijf niet (meer) werkt zoals je wilt? Fysiotherapie kan dan uitkomst bieden! FysioPlus Zwolle helpt je de oorzaak te vinden en op te lossen. Je hebt geen verwijzing nodig.

  • Persoonlijke benadering
  • Succesvolle behandelprogramma’s 
  • Kwaliteit voorop
  • Innovatieve visie  
  • Doelgerichte aanpak 
  • Altijd dichtbij

Persoonlijke aanpak fysio behandeling

Jij kent je lichaam als geen ander. Daarom luisteren we goed naar je verhaal en naar je hulpvraag. Samen werken we aan een heldere aanpak, maar soms is alleen een advies ook genoeg om je weer op de been te krijgen. En kunnen wij je niet helpen? Dan kunnen we je doorverwijzen naar iemand die dat wel kan!

Kwaliteit voorop

We gaan voor topkwaliteit. Bij ons werken dan ook professionele fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisme: denk aan manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, oncologie fysiotherapie of revalidatie. Ook werken we veel samen met specialisten zoals huisartsen, orthopeden, kinderartsen, revalidatieartsen en diëtisten.

Altijd dichtbij

We zijn een toonaangevende praktijk voor fysiotherapie in de regio Zwolle. Met 2 locaties zijn we nooit ver weg. Dat vinden we belangrijk, omdat we er graag voor je willen zijn.

Neem contact met ons op!

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem gerust contact op.

Plan je afspraak in