Terug
Vorige

Overeenkomst FysioPlus Zwolle PEC Zwolle

Afgelopen week tekenden Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle, en onze praktijkeigenaar Arthur Vennik een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Afgelopen week tekenden Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle, en onze praktijkeigenaar Arthur Vennik een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Met deze

overeenkomst zal FysioPlus Zwolle ook de komende twee jaar verantwoordelijk zijn voor de paramedische begeleiding van de PEC Zwolle Voetbalacademie en de PEC Zwolle Vrouwen.

“Wij zijn trots dat we de reeds jarenlange samenwerking wederom voort gaan zetten!”, aldus Arthur Vennik.

 

Afgelopen jaren was FysioPlus Zwolle al verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische begeleiding rondom de jeugdteams van PEC Zwolle. Zowel op locatie bij PEC Zwolle als in onze eigen praktijk worden de (jonge) voetballers begeleid bij blessures om zo snel mogelijk weer terug te keren op het veld. Naast de curatieve zorg hebben we de laatste jaren ook steeds meer preventieve “screenings” kunnen implementeren om juist de kans op blessures te verkleinen. 

 

Naast de VoetbalAcademie zijn wij ook sinds 2012 betrokken bij de PEC Zwolle Vrouwen. Het gehele vrouwenvoetbal is de laatste jaren enorm ontwikkeld en daar hebben wij in de begeleiding, rondom het 1e elftal en het beloftenteam, onze bijdrage geleverd.

 

Al met al zullen wij de komende 2 jaar ons wederom met 100% blijven inzetten voor een optimaal prestatie- en zorgklimaat voor deze spelers en speelsters! Tezamen met onze verbouwde locatie Landstede Sportcentrum zien we het avontuur met veel plezier tegemoet!