Terug
Vorige

*UPDATE VERBOUWING LANDSTEDE*

Op dit moment wordt onze locatie in het Landstede Sportcentrum flink verbouwd. De contouren van de 'nieuwe' ruimtes worden steeds meer zichtbaar!

Op dit moment wordt onze locatie in het Landstede Sportcentrum flink verbouwd. De contouren van de 'nieuwe' ruimtes worden steeds meer zichtbaar! Wij worden in ieder geval al erg enthousiast!  Scroll hierboven door de foto’s heen voor een impressie van de huidige stand van zaken. Probeer een beetje door de rommel heen te kijken en zie de potentie! 

In de eerste fase van de verbouwing is de achterzijde (voormalige ruimte Kemerink) zo verbouwd dat daar vier behandelkamers zijn gerealiseerd. Met een doorbraak door de muur is alles mooi bij elkaar getrokken. Met de twee bestaande behandelkamers komt het totaal nu op zes.

Doordat de gehele verdieping nu onder FysioPlus Zwolle valt is de scheiding tussen onze ruimte en de ‘publieke’ gang ook verwijderd. Dit geeft enorm veel extra ruimte waar wij gebruik van kunnen maken!

Afgelopen week stond in het teken van het leggen van de vloer in het voorste gedeelte. Deze ligt er nu helemaal in. Helaas is het nog even wachten op het kunstgras die de nieuwe grote functionele oefenruimte vorm en kleur moet geven. Volgende week zullen de muurtjes geplaats worden die het Duursportlab zullen omgeven. Daarna is het tijd voor inrichting, decoratie en de afwerking.

Het eerste nieuwe squatrek is al geplaatst. De komende tijd zullen er nog meer nieuwe materalen binnenkomen. Hou onze social media kanalen in de gaten voor alle informatie en updates.