Terug
Vorige

VERBOUWING BIJ LANDSTEDE TOPSPORTCENTRUM

Onze locatie in het Landstede Topsportcentrum gaat verbouwd worden!

Onze locatie in het Landstede Topsportcentrum gaat verbouwd worden! Al jaren is FysioPlus Zwolle gevestigd in het Landstede Topsportcentrum, waar veelal sporters worden behandeld om zo snel mogelijk terug te keren naar zijn/haar sport. Ook vormt deze locatie het middelpunt van revaliderende topsporters (in spé) vanuit onze ‘buren’ en partners; het CSE en de PEC Zwolle Jeugdacademie.

 

Op deze locatie zijn alle faciliteiten aanwezig voor een optimale revalidatie, maar toen de kans zich voordeed om uit te breiden en onze zorg en diensten nog beter te organiseren voor onze patiënten hebben wij deze met beide handen aangegrepen! 

 

Zo zal er een extra behandelkamer gecreëerd worden, krijgt het Duursportlab een uitbreiding én zal er meer ruimte zijn voor testen, meten en bewegingsanalyses. Daarnaast wordt de functionele oefenruimte een stuk groter. Zo tillen we ons expertisecentrum voor sportblessures naar een nog hoger niveau! 

 

Vanaf maandag 23 augustus wordt gestart met de verbouwing. Binnen die planning blijft de reguliere zorg gewoon draaien, echter kan er wel wat overlast ontstaan door de werkzaamheden. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te beperken. 

 

Blijf onze social media kanalen (Instagram, Facebook, Twitter) volgen voor alle updates, impressies en eerste indrukken van de aankomende verbouwing!