Bewegen is voor ieder mens een belangrijk onderdeel van een gezond leven. Om goed te kunnen (blijven) functioneren wanneer we ouder worden, is het van belang om het lichaam in beweging te houden. Het behouden van een goed niveau van functioneren en het voorkomen van klachten vindt FysioPlus erg belangrijk.

Op locatie de Fenix wordt Medische Trainingstherapie gegeven (MTT). Hierbij wordt er onder begeleiding van een fysiotherapeut gedurende een uur in een vaste groep getraind. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Deze (fitness)training is bedoeld om de bewegingsfuncties van het lichaam optimaal te houden en/of om eventuele klachten te voorkomen. Verschillende onderdelen van bewegen komen tijdens de trainingen wisselend aan bod: kracht, conditie, balans, etc.. Er wordt getraind met fitnessapparaten en ook met losse oefeningen, die elke week weer iets verschillen. Daarnaast worden passende oefeningen gekozen die specifiek voor u belangrijk zijn.

U kunt deelnemen aan een MTT groep als vervolg op een fysiotherapiebehandeling, waarbij de training gebruikt wordt als onderhoud. Ook kunt u deelnemen aan een MTT-groep wanneer u klachten wilt voorkomen. Doordat er in een kleine vaste groep wordt getraind en er altijd een fysiotherapeut aanwezig is, kan er gerichter getraind worden dan bijvoorbeeld in een sportschool.

 

Locatie
Gezondheidscentrum De Fenix
Lijnbaan 12G
8011 AR Zwolle

Trainingstijden
Maandag
10.00 - 11.00
11.00 - 12.00

Vrijdag
13.00 - 14.00

Tarieven
1 keer per week € 34,95 per maand

2 keer per week € 46,95 per maand