Fysiotopics
FysioTopics werkt aan een structurele verbetering in de zorg. Zorg van een uitmuntende kwaliteit die voor iedereen die dat nodig heeft, betaalbaar en beschikbaar moet zijn.
Door ons hierbij aan te sluiten, werken we ook via deze weg aan de hoge eisen die zij stellen aan kwaliteiten vernieuwing in de zorg, door te werken met Zorgplannen per aandoening.

Rugnetwerk Zwolle
Het Rugnetwerk Zwolle is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde fysiotherapeuten, wervelkolomchirurgen en huisartsen in en rond Zwolle.
 Door gebundelde krachten en korte lijnen tussen de verschillende disciplines bieden wij optimale zorg voor uw rug- en nekklachten. 

Schoudernetwerk
Het schoudernetwerk Groot Zwolle richt zich op het verbeteren van kwaliteit van zorg door een goede samenwerking tussen fysiotherapie en de orthopedisch chirurgen van de Isala Klinieken Zwolle. Dit geldt zowel voor patiënten die conservatief begeleid worden als voor patiënten die geopereerd worden of zijn.

  

We zijn actief binnen een aantal kennisnetwerken in Zwolle en omgeving voor de volgende onderwerpen:
 
Schouder
Loes Schrijver en Martine de Vries (manueel therapeuten) zijn actief lid van het Schoudernetwerk Groot Zwolle(SNGZ). Samen met schouderspecialisten Sara Schoemaker, Mariëlle van der Pol en Boukje van der Zee hebben zij een directe samenwerking met de orthopeden van IsalaKlinieken. Door deze samenwerking is er een eenduidige aanpak van het behandelplan in overeenstemming met de orthopeden.
 
Voorste kruisband (VKB) 
Maarten de Waart is actief bestuurslid van het VKB netwerk Zwolle.


Rug 
Frank Gort, Joost Klaver en Loes Schrijver zijn lid van het rugnetwerk. Frank Gort is daarnaast actief op de Rugpoli (orthopedie) in samenwerking met dr. van Solinge. Zo werken we samen met de Isala Klinieken tijdens de diagnose en kunnen we daarna een gezamenlijke behandeling voorstellen.

Hartnet
Janine Ridderikhof en Lonneke Verwoerd zijn aangesloten bij het hartnetwerk .Zo blijft FysioPlus Zwolle in direct contact met de artsen die hierbij betrokken zijn.
 
MS
Lonneke Verwoerd is lid van het MS netwerk.
 
SOLK
Gabriëlle Koster, Femke van Ringh zijn lid van het SOLK netwerk.