Onze Missie
FysioPlus Zwolle staat voor kwaliteit in zorg. Gedreven door passie en ambitie biedt FysioPlus Zwolle de beste zorg voor haar patiënten. Voor de toekomst wil FysioPlus Zwolle deze waarde behouden. Wij zijn continu in beweging voor 100% zorg, kwaliteit met daarbij persoonlijke aandacht en enthousiasme om iedere unieke hulpvraag te kunnen blijven beantwoorden. Wij staan voor innovatie van zorg en investeren in het verbeteren van onze kwaliteit voor gespecialiseerde fysiotherapie. (Multidisciplinair) samenwerken vinden wij essentieel om te komen tot bundeling van onze kennis, kunde en zorg om zo onze patiënten top zorg te bieden.

Ons streven is dat wij bekend staan als (diagnostisch) expertise centrum bij onze stakeholders, waarin wij met de beste zorgprofessionals samenwerken, ingericht in gespecialiseerde onderzoeks- en behandelteams, zodat mensen met een (complexe) hulpvraag optimaal geholpen kunnen worden.

Onze visie
FysioPlus Zwolle is een praktijk die specialistische zorg levert binnen alle facetten van de eerste lijns fysiotherapie.

Wij handelen vanuit passie met respect voor de patiënt en zijn hulpvraag.

Wetenschap is een belangrijke pijler als het gaat om leveren van kwaliteit maar wij durven ook te vertrouwen op de kennis en ervaring van onze collega’s en innovaties vanuit het werkveld.

Wij zijn eerlijk in wat wij kunnen bieden en zoeken de juiste samenwerkingsverbanden.