Hoe kunnen we je helpen?
Bij ons staat het welzijn van je kind voorop. Ons enthousiaste team van kinderfysiotherapeuten is gespecialiseerd in de motoriek van kinderen.
We gaan niet alleen voor de beste kwaliteit, maar vinden het minstens zo belangrijk dat je kind zich bij ons op zijn gemak voelt.

We benaderen hem of haar op een manier die aansluit bij de belevingswereld van kinderen. We gebruiken daarbij veel oefenmateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen.

Voor wie is kinderfysiotherapie?
Voor kinderen van 0 tot 18 jaar

Hoe werkt kinderfysiotherapie?
We doen een intake, onderzoek en goed onderbouwde tests. Hierdoor krijgen we een volledig beeld van hoe je kind motorisch functioneert. Daarna is het doel van de behandeling om de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van je kind te vergroten.
 
Naast het contact dat we met jou en je kind hebben, speelt ook het contact met de huisarts, kinderarts, schoolarts, consultatiebureau, leerkrachten en andere betrokkenen een belangrijke rol in onze begeleiding. We delen onze kennis en denken graag (coachend) mee.
 

Hoe lang duurt kinderfysiotherapie?
De duur van de behandeling is afhankelijk van je hulpvraag. We kunnen je kind voor een langere periode behandelen, maar soms is een goed advies ook al voldoende.
 
Vergoeding
De eerste 18 behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden verdere gemaakte kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit kun je bekijken in je polis of neem even contact op met je zorgverzekeraar.
 
Maak een afspraak
We bekijken dan samen hoe we je kind kunnen helpen of adviseren. Je hebt hier geen verwijzing voor nodig. Mochten we je niet verder kunnen helpen? Dan kennen wij iemand die dat wel kan!