038 - 453 55 03 info@fysiopluszwolle.nl
Je kind in beweging

Kinderfysiotherapie

Wat is kinderfysiotherapie?

Kinderen ontwikkelen en groeien. Ze veranderen voortdurend, maar soms loopt de ontwikkeling anders dan verwacht. Bijvoorbeeld door een aandoening aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel, of problemen met houding of beweging. Met kinderfysiotherapie richten we ons op het ontdekken van deze aandoeningen en de behandeling daarvan.

Hoe kunnen onze kinder fysiotherapeuten je helpen?

Bij ons staat het welzijn van je kind voorop. Ons enthousiaste team van kinderfysiotherapeuten is gespecialiseerd in de motoriek van kinderen. We gaan niet alleen voor de beste kwaliteit, maar vinden het minstens zo belangrijk dat je kind zich bij ons op zijn gemak voelt. We benaderen hem of haar op een manier die aansluit bij de belevingswereld van kinderen.

+ Lees verder

Hoe werkt kinderfysiotherapie

We doen een intake, onderzoek en goed onderbouwde tests. Hierdoor krijgen we een volledig beeld van hoe je kind motorisch functioneert. Daarna is het doel van de behandeling om de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van je kind te vergroten.

+ Lees verder
Team

kinderfysiotherapie specialisten

+

Dette Loohuis

+

Gabrielle Koster

+

Mirella Storms

+

Kelly van Marle

+

Anouk ten Veen

+

Charlotte Knaap

beheer_fysioplus 22 februari 2022

Overgewicht bij kinderen

In de afgelopen jaren is er een toename te zien in het aantal kinderen dat overgewicht heeft. Maar liefst één op de zeven kinderen

beheer_fysioplus 30 april 2021

Voorkeurshouding bij kinderen

Bij een voorkeurshouding kijkt jouw baby een groot gedeelte van de dag naar één zijde  (links of rechts) en heeft moeite om naar de

beheer_fysioplus 27 juli 2021

Ademhaling

Ademhalingsklachten komen regelmatig voor bij kinderen. De klachten kunnen ontstaan vanwege een aangeboren factor, zoals astma. Maar deze klachten zijn soms ook zonder aandoening

SPREEK MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALISTEN
038 - 453 55 03

REVIEWS

“Fijn dat jullie thuis komen bij jonge kinderen en oefeningen bedenken die in de dagelijkse routine gebruikt/ meegenomen kunnen worden”
22 december 2021- bron: Qualiview
“Erg verrast dat de fysiotherapeut bij baby’s aan huis komt. Was erg fijn! Fijne fysiotherapeut, vriendelijk, fijn in omgang en enthousiast!”
14 oktober 2021- bron: Qualiview
“Praktische oefeningen, vertellen wat goed gaat en waar zonder veel druk met oefeningen aan gewerkt kan worden, fijne gesprekken, goede klik ook met kind.”
11 augustus 2021- bron: Qualiview