Wij zijn een eigentijdse praktijk gericht op paramedische zorg, advisering, preventie en complexe diagnostiek. Hiervoor zijn
alle fysiotherapeuten specifiek opgeleid en zijn op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen. FysioPlus Zwolle heeft diverse locaties, voorzien van ruime behandelkamers met goede privacy voorzieningen en een ruime oefenzaal. Onze therapeuten kunnen uw klacht met de beste zorg behandelen.

Ons uitgangspunt is dat onze therapeuten, specialisten op
het gebied van houding en beweging, uw hulpvraag adequaat benaderen en uw algehele conditie en belastbaarheid samen met u weer naar een optimaal niveau te brengen. Ook voorlichting
en preventie zijn belangrijke onderdelen binnen onze totale begeleiding. Uw therapeut kan u er alles over vertellen.
Werkwijze

Samen met u wordt bekeken welke behandelmethode voor u hetmeest effectief is. Tijdens het eerste vraaggesprek kunnen wij dejuiste informatie verkrijgen om van hieruit een aantal testen en onderzoeken te doen. Zo kunnen wij uw lichamelijke functioneren in kaart brengen. Daarbij is er veel aandacht voor uw totale belastbaarheid, zowel in huis, werk, als sport situatie. Hiermee wordt een solide basis gelegd voor uw herstel en verbetering

van uw algehele conditie. Uw fysiotherapeut bespreekt met u debehandeling. Tijdens de behandeling verwachten wij een grotemate van verantwoordelijkheid en een actieve houding.

Onze visie op gezondheid
Gezondheid is de individuele kunst van het steeds opnieuw bereiken van een persoonlijk, lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk evenwicht door het kunnen reageren en anticiperen op de gebeurtenissen en wisselwerkingen in de eigen omgeving.
Kwaliteit

Bij FysioPlus Zwolle hebben onze fysiotherapeuten zich gespecialiseerd in de diverse doelgroepen. Zo vindt u bij ons manuele therapeuten, sportfysiotherapeuten, ergotherapeuten, oncologische fysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten en
de orthopedische fysiotherapeuten. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat u altijd de meest gerichte behandeling krijgt aangeboden. De fysiotherapeuten scholen zich continu bij om op de hoogte te zijn en blijven van de beste behandelmethodes. Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het Keurmerk Fysiotherapie.

In onze praktijk wordt gewerkt met richtlijnen en protocollen volgens de laatste wetenschappelijke informatie. Hierdoor bent u verzekerd van de beste zorg. De rechten en plichten van de patiënt zijn binnen onze praktijk vastgelegd in de “modelregeling fysiotherapeut-patiënt” van het KNGF/NPCF. Uw gegevens worden vastgelegd in onze computersystemen conform de Wet Persoonsregistratie (WPR). Op al onze gegevens is de privacy reglement van toepassing.

Kleding & hygiëne
Wij vragen u om altijd een handdoek mee te nemen. Indien u onder begeleiding van uw therapeut gaat oefenen in één van onze trainingszalen, verzoeken wij u om sportkleding en sportschoenen te dragen.

Over uw verzekering
Voor een goede afwikkeling van de declaratie naar uw zorgverzekeraar, hebben wij uw verzekeringsgegevens en een geldig identiteitsbewijs nodig. Ook is het belangrijk van te voren uw polisvoorwaarden te lezen om te weten waar u recht op heeft. Bent u bijvoorbeeld niet voldoende verzekerd of door uw behandelquotum heen, dan ontvangt u een particuliere nota. Mocht u verhuizen tijdens uw behandelperiode, of kort nadien, dan verzoeken wij u om ons tijdig een verhuisbericht te sturen.

Afspraak maken
U kunt bij FysioPlus Zwolle op verschillende manieren een afspraak maken. De gemakkelijkste manier is per telefoon, maar kan ook direct aan de balie, via onze website of via onze therapeuten. Wij hanteren geen wachtlijsten en proberen direct een afspraak met u te maken, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

Afspraak afzeggen
Indien u onverhoopt uw geplande afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk 24 uur van te voren aan ons door te geven. Anders zijn we genoodzaakt 75% van de kosten van de behandeling volgens het particuliere tarief in rekening
te brengen. Een overzicht van onze tarieven vindt u in onze wachtkamer of op onze website.