Skip to main content
Locatie icoon Onze hoofdlocatie Middelweg 402, Zwolle Zie meer locatiesPijltje rechts
Email icoon Mail ons info@fysiopluszwolle.nl Stuur ons een berichtPijltje rechts
Telefoon icoon Bel ons 038-453 55 03 Of kies een andere locatiePijltje rechts
Uw email is succesvol verzonden!

Mogen wij aan u voorstellen..? Onze nieuwe collega Mariëlle!

Mijn naam is Mariëlle van der Pol. Sommigen zullen mij misschien al kennen vanuit mijn stageperiode op de locaties Landstede Sportcentrum en bij PEC Zwolle. Ik heb met veel plezier stage gelopen bij FysioPlus Zwolle van september tot februari.

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op Hogeschool Utrecht. Voor degenen die mij nog niet kennen een kleine introductie. Ik ben 22 jaar en woon in Hattem. Mijn hobby is tennis en daarnaast hou ik van het kijken naar een potje voetbal wat ik momenteel elke zaterdag doe als fysiotherapeut van PEC Zwolle O17. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een hapje en een drankje te doen met mijn vrienden.
Binnen de fysiotherapie is mijn aandachtsgebied met name sport gerelateerde klachten, en het liefst zou ik in de toekomst nog de master sportfysiotherapie doen. De komende tijd zal ik mij eerst met name verdiepen in schouderklachten.
Ik heb ontzettend veel zin om bij FysioPlus aan de slag te gaan en ik hoop hier een leuke en leerzame periode tegemoet te gaan! Wie weet tot snel!

MAriëlle van der Pol